Lotus modeller

Lotus

Förmånsvärde alla Lotus modeller 2023

Förmånsvärde alla Lotus modeller 2023

Här hittar du förmånsvärde på 1 modeller från Lotus år 2023. Du kan navigera vidare till ett flertal varianter av varje modell, och se deras nypris och beräknade förmånsvärde.

ANNONS - håller förmånsvärde.se gratis att använda
ANNONS - för fria förmånberäkningar

Välj bilmodell för att visa beräknat förmånsvärde och nybilspris.

Lotus har modeller med nypris från 1 130 900 kr till 1 750 900 kr. Bilmodellerna finns oftast i flera olika varianter med olika utrustning eller paket. För varje modell ser du ett prisspann som anger modellens nybilspis. Klicka på den utvalda Lotus modellen för att visa mer detaljer och beräknat förmånsvärde.

Saknar du en bilmodell?

Ibland tar det tid innan information om alla bilmodeller kommer in från biltillverkarna till Skatteverket, och det kan till och med vara så att en modell trillat ur listan när de skulle följt med från förra årets listor till 2023. Då kan det vara en idé att titta på bilmodeller från år 2022.

Se modeller från 2022

Vanliga frågor om Lotus

Hur många modeller tillverkar Lotus?

Lotus tillverkar 1 olika bilmodeller, d.v.s. Eletre.

Säljer Lotus elbilar?

Ja, Lotus har 3 varianter som är elbilar i sitt modellprogram.

Säljer Lotus laddhybrider?

Nej, Lotus har inga laddhybrider i sitt modellprogram som vi känner till.

Vilken är den billigaste modellen från Lotus?

Den billigaste modellen från Lotus är Eletre Base och kostar 1 130 900 kr i grundutförande.

Vilken är den dyraste modellen från Lotus?

Den dyraste modellen från Lotus är Eletre R och kostar 1 750 900 kr i grundutförande.

ANNONS - för fria förmånberäkningar

Om informationen som visas

Förmånsvärde.se reserverar sig för eventuella fel i uträkning av förmånsvärde, skatteavdrag, löneuppgifter eller priser på omnämnda fordon. Medan vi oftast har rätt kan det också hända att vi har fel, och därför bör du vända dig till återförsäljare och Skatteverket för att säkerställa förmånsvärden, skatt och nybilspriser innan informationen på förmånsvärde.se används som beslutsunderlag.

Notera att du alltid bör kontrollera att fordonsskatt och extrautrustning är korrekt angiven innan du tar ut ett riktigt förmånsvärde.

Har du hittat något som är fel på sidan? Vi vill hemskt gärna veta detta, och det skulle vara en stor hjälp för oss om du skickar ett mail till info@förmånsvärde.se och beskriver felet för oss.