Maxus modeller

Maxus

Förmånsvärde alla Maxus modeller 2024

Förmånsvärde alla Maxus modeller 2024

Här hittar du förmånsvärde på 5 modeller från Maxus år 2024. Du kan navigera vidare till ett flertal varianter av varje modell, och se deras nypris och beräknade förmånsvärde.

ANNONS - för fria förmånberäkningar
ANNONS - för fria förmånberäkningar

Välj bilmodell för att visa beräknat förmånsvärde och nybilspris.

Maxus har modeller med nypris från 589 900 kr till 7 399 000 kr. Bilmodellerna finns oftast i flera olika varianter med olika utrustning eller paket. För varje modell ser du ett prisspann som anger modellens nybilspis. Klicka på den utvalda Maxus modellen för att visa mer detaljer och beräknat förmånsvärde.

Saknar du en bilmodell?

Ibland tar det tid innan information om alla bilmodeller kommer in från biltillverkarna till Skatteverket, och det kan till och med vara så att en modell trillat ur listan när de skulle följt med från förra årets listor till 2024. Då kan det vara en idé att titta på bilmodeller från år 2023.

Se modeller från 2023

Vanliga frågor om Maxus

Hur många modeller tillverkar Maxus?

Maxus tillverkar 5 olika bilmodeller, bland andra e-Deliver, Euniq5, Euniq6, Mifa.

Säljer Maxus elbilar?

Ja, Maxus har 11 varianter som är elbilar i sitt modellprogram.

Säljer Maxus laddhybrider?

Nej, Maxus har inga laddhybrider i sitt modellprogram som vi känner till.

Vilken är den billigaste modellen från Maxus?

Den billigaste modellen från Maxus är Euniq6 och kostar 589 900 kr i grundutförande.

Vilken är den dyraste modellen från Maxus?

Den dyraste modellen från Maxus är e-Deliver 9 88,5 kWh och kostar 7 399 000 kr i grundutförande.

ANNONS - håller förmånsvärde.se gratis att använda

Om informationen som visas

Förmånsvärde.se reserverar sig för eventuella fel i uträkning av förmånsvärde, skatteavdrag, löneuppgifter eller priser på omnämnda fordon. Medan vi oftast har rätt kan det också hända att vi har fel, och därför bör du vända dig till återförsäljare och Skatteverket för att säkerställa förmånsvärden, skatt och nybilspriser innan informationen på förmånsvärde.se används som beslutsunderlag.

Notera att du alltid bör kontrollera att fordonsskatt och extrautrustning är korrekt angiven innan du tar ut ett riktigt förmånsvärde.

Har du hittat något som är fel på sidan? Vi vill hemskt gärna veta detta, och det skulle vara en stor hjälp för oss om du skickar ett mail till info@förmånsvärde.se och beskriver felet för oss.