BYD modeller

BYD

Förmånsvärde alla BYD modeller 2024

Förmånsvärde alla BYD modeller 2024

Här hittar du förmånsvärde på 6 modeller från BYD år 2024. Du kan navigera vidare till ett flertal varianter av varje modell, och se deras nypris och beräknade förmånsvärde.

ANNONS - förmånsvärde.se är kostnadsfritt
ANNONS - förmånsvärde.se är kostnadsfritt

Välj bilmodell för att visa beräknat förmånsvärde och nybilspris.

BYD har modeller med nypris från 359 900 kr till 739 900 kr. Bilmodellerna finns oftast i flera olika varianter med olika utrustning eller paket. För varje modell ser du ett prisspann som anger modellens nybilspis. Klicka på den utvalda BYD modellen för att visa mer detaljer och beräknat förmånsvärde.

Saknar du en bilmodell?

Ibland tar det tid innan information om alla bilmodeller kommer in från biltillverkarna till Skatteverket, och det kan till och med vara så att en modell trillat ur listan när de skulle följt med från förra årets listor till 2024. Då kan det vara en idé att titta på bilmodeller från år 2023.

Se modeller från 2023

Vanliga frågor om BYD

Hur många modeller tillverkar BYD?

BYD tillverkar 6 olika bilmodeller, bland andra Atto, Dolphin, eTP3, Han.

Säljer BYD elbilar?

Ja, BYD har 12 varianter som är elbilar i sitt modellprogram.

Säljer BYD laddhybrider?

Nej, BYD har inga laddhybrider i sitt modellprogram som vi känner till.

Vilken är den billigaste modellen från BYD?

Den billigaste modellen från BYD är Dolphin Active och kostar 359 900 kr i grundutförande.

Vilken är den dyraste modellen från BYD?

Den dyraste modellen från BYD är Han Emerald Edition och kostar 739 900 kr i grundutförande.

ANNONS - för fria förmånberäkningar

Om informationen som visas

Förmånsvärde.se reserverar sig för eventuella fel i uträkning av förmånsvärde, skatteavdrag, löneuppgifter eller priser på omnämnda fordon. Medan vi oftast har rätt kan det också hända att vi har fel, och därför bör du vända dig till återförsäljare och Skatteverket för att säkerställa förmånsvärden, skatt och nybilspriser innan informationen på förmånsvärde.se används som beslutsunderlag.

Notera att du alltid bör kontrollera att fordonsskatt och extrautrustning är korrekt angiven innan du tar ut ett riktigt förmånsvärde.

Har du hittat något som är fel på sidan? Vi vill hemskt gärna veta detta, och det skulle vara en stor hjälp för oss om du skickar ett mail till info@förmånsvärde.se och beskriver felet för oss.