Tesla modeller

Tesla

Förmånsvärde alla Tesla modeller 2024

Förmånsvärde alla Tesla modeller 2024

Här hittar du förmånsvärde på 4 modeller från Tesla år 2024. Du kan navigera vidare till ett flertal varianter av varje modell, och se deras nypris och beräknade förmånsvärde.

Tesla är en föregångare inom elbilar, och deras modeller har generellt ett lågt förmånsvärde just av den anledningen. Den mest sålda modellen är Tesla Model 3, men men även Tesla Model S, Model Y och Model X är populära bilar som vi listar förmånsvärde på. Lite beroende på utförande ligger förmånsvärdet för modellerna i området 3 500 till 12 000 kr per månad.

ANNONS - förmånsvärde.se är kostnadsfritt
ANNONS - för fria förmånberäkningar

Välj bilmodell för att visa beräknat förmånsvärde och nybilspris.

Tesla har modeller med nypris från 519 100 kr till 1 454 100 kr. Bilmodellerna finns oftast i flera olika varianter med olika utrustning eller paket. För varje modell ser du ett prisspann som anger modellens nybilspis. Klicka på den utvalda Tesla modellen för att visa mer detaljer och beräknat förmånsvärde.

Saknar du en bilmodell?

Ibland tar det tid innan information om alla bilmodeller kommer in från biltillverkarna till Skatteverket, och det kan till och med vara så att en modell trillat ur listan när de skulle följt med från förra årets listor till 2024. Då kan det vara en idé att titta på bilmodeller från år 2023.

Se modeller från 2023

Vanliga frågor om Tesla

Hur många modeller tillverkar Tesla?

Tesla tillverkar 4 olika bilmodeller, d.v.s. Model 3, Model S, Model X, Model Y.

Säljer Tesla elbilar?

Ja, Tesla har 9 varianter som är elbilar i sitt modellprogram.

Säljer Tesla laddhybrider?

Nej, Tesla har inga laddhybrider i sitt modellprogram som vi känner till.

Vilken är den billigaste modellen från Tesla?

Den billigaste modellen från Tesla är Model 3 och kostar 519 100 kr i grundutförande.

Vilken är den dyraste modellen från Tesla?

Den dyraste modellen från Tesla är Model X Plaid och kostar 1 454 100 kr i grundutförande.

ANNONS - för fria förmånberäkningar

Om informationen som visas

Förmånsvärde.se reserverar sig för eventuella fel i uträkning av förmånsvärde, skatteavdrag, löneuppgifter eller priser på omnämnda fordon. Medan vi oftast har rätt kan det också hända att vi har fel, och därför bör du vända dig till återförsäljare och Skatteverket för att säkerställa förmånsvärden, skatt och nybilspriser innan informationen på förmånsvärde.se används som beslutsunderlag.

Notera att du alltid bör kontrollera att fordonsskatt och extrautrustning är korrekt angiven innan du tar ut ett riktigt förmånsvärde.

Har du hittat något som är fel på sidan? Vi vill hemskt gärna veta detta, och det skulle vara en stor hjälp för oss om du skickar ett mail till info@förmånsvärde.se och beskriver felet för oss.