Porsche modeller

Porsche

Förmånsvärde alla Porsche modeller 2024

Förmånsvärde alla Porsche modeller 2024

Här hittar du förmånsvärde på 6 modeller från Porsche år 2024. Du kan navigera vidare till ett flertal varianter av varje modell, och se deras nypris och beräknade förmånsvärde.

Porsche har byggt sportbilar i över 70 år, och är kanske mest kända för sin ikoniska modell Porsche 911. På senare tid har Porsche också börjat täcka fler segment med sina bilar, som nu innefattar allt från extrema sportbilar till SUV i flera klasser och elbilar såväl som stora V8-motorer.

ANNONS - för fria förmånberäkningar
ANNONS - för fria förmånberäkningar

Välj bilmodell för att visa beräknat förmånsvärde och nybilspris.

Porsche har modeller med nypris från 680 000 kr till 3 270 000 kr. Bilmodellerna finns oftast i flera olika varianter med olika utrustning eller paket. För varje modell ser du ett prisspann som anger modellens nybilspis. Klicka på den utvalda Porsche modellen för att visa mer detaljer och beräknat förmånsvärde.

[+]
Porsche 911 Bensin
25 varianter i prisintervallet
1 230 000 kr - 3 270 000 kr

Saknar du en bilmodell?

Ibland tar det tid innan information om alla bilmodeller kommer in från biltillverkarna till Skatteverket, och det kan till och med vara så att en modell trillat ur listan när de skulle följt med från förra årets listor till 2024. Då kan det vara en idé att titta på bilmodeller från år 2023.

Se modeller från 2023

Vanliga frågor om Porsche

Hur många modeller tillverkar Porsche?

Porsche tillverkar 6 olika bilmodeller, bland andra 718, 911, Cayenne, Macan.

Säljer Porsche elbilar?

Ja, Porsche har 14 varianter som är elbilar i sitt modellprogram.

Säljer Porsche laddhybrider?

Ja, Porsche har 10 varianter som är laddhybrider i sitt modellprogram.

Vilken är den billigaste modellen från Porsche?

Den billigaste modellen från Porsche är 718 Cayman och kostar 680 000 kr i grundutförande.

Vilken är den dyraste modellen från Porsche?

Den dyraste modellen från Porsche är 911 S/T och kostar 3 270 000 kr i grundutförande.

ANNONS - förmånsvärde.se är kostnadsfritt

Om informationen som visas

Förmånsvärde.se reserverar sig för eventuella fel i uträkning av förmånsvärde, skatteavdrag, löneuppgifter eller priser på omnämnda fordon. Medan vi oftast har rätt kan det också hända att vi har fel, och därför bör du vända dig till återförsäljare och Skatteverket för att säkerställa förmånsvärden, skatt och nybilspriser innan informationen på förmånsvärde.se används som beslutsunderlag.

Notera att du alltid bör kontrollera att fordonsskatt och extrautrustning är korrekt angiven innan du tar ut ett riktigt förmånsvärde.

Har du hittat något som är fel på sidan? Vi vill hemskt gärna veta detta, och det skulle vara en stor hjälp för oss om du skickar ett mail till info@förmånsvärde.se och beskriver felet för oss.