WEY modeller

WEY

Förmånsvärde alla WEY modeller 2024

Förmånsvärde alla WEY modeller 2024

Här hittar du förmånsvärde på 1 modeller från WEY år 2024. Du kan navigera vidare till ett flertal varianter av varje modell, och se deras nypris och beräknade förmånsvärde.

ANNONS - håller förmånsvärde.se gratis att använda
ANNONS - håller förmånsvärde.se gratis att använda

Välj bilmodell för att visa beräknat förmånsvärde och nybilspris.

Bilmodellerna finns oftast i flera olika varianter med olika utrustning eller paket. För varje modell ser du ett prisspann som anger modellens nybilspis. Klicka på den utvalda WEY modellen för att visa mer detaljer och beräknat förmånsvärde.

Saknar du en bilmodell?

Ibland tar det tid innan information om alla bilmodeller kommer in från biltillverkarna till Skatteverket, och det kan till och med vara så att en modell trillat ur listan när de skulle följt med från förra årets listor till 2024. Då kan det vara en idé att titta på bilmodeller från år 2023.

Se modeller från 2023

Vanliga frågor om WEY

Hur många modeller tillverkar WEY?

WEY tillverkar 1 olika bilmodeller, d.v.s. Coffee.

Säljer WEY elbilar?

Nej, WEY har inga elbilar i sitt modellprogram som vi känner till.

Säljer WEY laddhybrider?

Ja, WEY har 1 varianter som är laddhybrider i sitt modellprogram.

Vilken är den billigaste modellen från WEY?

Den billigaste modellen från WEY är Coffee 01 och kostar 599 900 kr i grundutförande.

Vilken är den dyraste modellen från WEY?

Den dyraste modellen från WEY är Coffee 01 och kostar 599 900 kr i grundutförande.

ANNONS - förmånsvärde.se är kostnadsfritt

Om informationen som visas

Förmånsvärde.se reserverar sig för eventuella fel i uträkning av förmånsvärde, skatteavdrag, löneuppgifter eller priser på omnämnda fordon. Medan vi oftast har rätt kan det också hända att vi har fel, och därför bör du vända dig till återförsäljare och Skatteverket för att säkerställa förmånsvärden, skatt och nybilspriser innan informationen på förmånsvärde.se används som beslutsunderlag.

Notera att du alltid bör kontrollera att fordonsskatt och extrautrustning är korrekt angiven innan du tar ut ett riktigt förmånsvärde.

Har du hittat något som är fel på sidan? Vi vill hemskt gärna veta detta, och det skulle vara en stor hjälp för oss om du skickar ett mail till info@förmånsvärde.se och beskriver felet för oss.