Seat modeller

Seat

Förmånsvärde alla Seat modeller 2022

Förmånsvärde alla Seat modeller 2022

Här hittar du förmånsvärde på 9 modeller från Seat år 2022. Du kan navigera vidare till ett flertal varianter av varje modell, och se deras nypris och beräknade förmånsvärde.

ANNONS - för fria förmånberäkningar
ANNONS - för fria förmånberäkningar

Välj bilmodell för att visa beräknat förmånsvärde och nybilspris.

Seat har modeller med nypris från 180 900 kr till 649 900 kr. Bilmodellerna finns oftast i flera olika varianter med olika utrustning eller paket. För varje modell ser du ett prisspann som anger modellens nybilspis. Klicka på den utvalda Seat modellen för att visa mer detaljer och beräknat förmånsvärde.

[+]
Seat Leon Bensin Elhybrid Diesel Gas Laddhybrid
24 varianter i prisintervallet
211 900 kr - 354 900 kr

Saknar du en bilmodell?

Ibland tar det tid innan information om alla bilmodeller kommer in från biltillverkarna till Skatteverket, och det kan till och med vara så att en modell trillat ur listan när de skulle följt med från förra årets listor till 2022. Då kan det vara en idé att titta på bilmodeller från år 2021.

Se modeller från 2021

Vanliga frågor om Seat

Hur många modeller tillverkar Seat?

Seat tillverkar 9 olika bilmodeller, bland andra Arona, Ateca, CUPRA Ateca, CUPRA Born.

Säljer Seat elbilar?

Ja, Seat har 3 varianter som är elbilar i sitt modellprogram.

Säljer Seat laddhybrider?

Ja, Seat har 7 varianter som är laddhybrider i sitt modellprogram.

Vilken är den billigaste modellen från Seat?

Den billigaste modellen från Seat är Ibiza 1.0 TSI 95 hk Style och kostar 180 900 kr i grundutförande.

Vilken är den dyraste modellen från Seat?

Den dyraste modellen från Seat är CUPRA Formentor VZ5 2.5 TSI 390 hk DSG7 4Drive och kostar 649 900 kr i grundutförande.

ANNONS - håller förmånsvärde.se gratis att använda

Om informationen som visas

Förmånsvärde.se reserverar sig för eventuella fel i uträkning av förmånsvärde, skatteavdrag, löneuppgifter eller priser på omnämnda fordon. Medan vi oftast har rätt kan det också hända att vi har fel, och därför bör du vända dig till återförsäljare och Skatteverket för att säkerställa förmånsvärden, skatt och nybilspriser innan informationen på förmånsvärde.se används som beslutsunderlag.

Notera att du alltid bör kontrollera att fordonsskatt och extrautrustning är korrekt angiven innan du tar ut ett riktigt förmånsvärde.

Har du hittat något som är fel på sidan? Vi vill hemskt gärna veta detta, och det skulle vara en stor hjälp för oss om du skickar ett mail till info@förmånsvärde.se och beskriver felet för oss.