Opel modeller

Opel

Förmånsvärde alla Opel modeller 2022

Förmånsvärde alla Opel modeller 2022

Här hittar du förmånsvärde på 13 modeller från Opel år 2022. Du kan navigera vidare till ett flertal varianter av varje modell, och se deras nypris och beräknade förmånsvärde.

ANNONS - håller förmånsvärde.se gratis att använda
ANNONS - förmånsvärde.se är kostnadsfritt

Välj bilmodell för att visa beräknat förmånsvärde och nybilspris.

Opel har modeller med nypris från 169 900 kr till 654 900 kr. Bilmodellerna finns oftast i flera olika varianter med olika utrustning eller paket. För varje modell ser du ett prisspann som anger modellens nybilspis. Klicka på den utvalda Opel modellen för att visa mer detaljer och beräknat förmånsvärde.

Saknar du en bilmodell?

Ibland tar det tid innan information om alla bilmodeller kommer in från biltillverkarna till Skatteverket, och det kan till och med vara så att en modell trillat ur listan när de skulle följt med från förra årets listor till 2022. Då kan det vara en idé att titta på bilmodeller från år 2021.

Se modeller från 2021

Vanliga frågor om Opel

Hur många modeller tillverkar Opel?

Opel tillverkar 13 olika bilmodeller, bland andra COMBO, COMBO-e, CORSA, CORSA-e.

Säljer Opel elbilar?

Ja, Opel har 9 varianter som är elbilar i sitt modellprogram.

Säljer Opel laddhybrider?

Ja, Opel har 1 varianter som är laddhybrider i sitt modellprogram.

Vilken är den billigaste modellen från Opel?

Den billigaste modellen från Opel är CORSA P75 och kostar 169 900 kr i grundutförande.

Vilken är den dyraste modellen från Opel?

Den dyraste modellen från Opel är ZAFIRA-e LIFE 75kWh och kostar 654 900 kr i grundutförande.

ANNONS - förmånsvärde.se är kostnadsfritt

Om informationen som visas

Förmånsvärde.se reserverar sig för eventuella fel i uträkning av förmånsvärde, skatteavdrag, löneuppgifter eller priser på omnämnda fordon. Medan vi oftast har rätt kan det också hända att vi har fel, och därför bör du vända dig till återförsäljare och Skatteverket för att säkerställa förmånsvärden, skatt och nybilspriser innan informationen på förmånsvärde.se används som beslutsunderlag.

Notera att du alltid bör kontrollera att fordonsskatt och extrautrustning är korrekt angiven innan du tar ut ett riktigt förmånsvärde.

Har du hittat något som är fel på sidan? Vi vill hemskt gärna veta detta, och det skulle vara en stor hjälp för oss om du skickar ett mail till info@förmånsvärde.se och beskriver felet för oss.