Lexus modeller

Lexus

Förmånsvärde alla Lexus modeller 2024

Förmånsvärde alla Lexus modeller 2024

Här hittar du förmånsvärde på 9 modeller från Lexus år 2024. Du kan navigera vidare till ett flertal varianter av varje modell, och se deras nypris och beräknade förmånsvärde.

ANNONS - förmånsvärde.se är kostnadsfritt
ANNONS - förmånsvärde.se är kostnadsfritt

Välj bilmodell för att visa beräknat förmånsvärde och nybilspris.

Lexus har modeller med nypris från 346 600 kr till 1 425 000 kr. Bilmodellerna finns oftast i flera olika varianter med olika utrustning eller paket. För varje modell ser du ett prisspann som anger modellens nybilspis. Klicka på den utvalda Lexus modellen för att visa mer detaljer och beräknat förmånsvärde.

Saknar du en bilmodell?

Ibland tar det tid innan information om alla bilmodeller kommer in från biltillverkarna till Skatteverket, och det kan till och med vara så att en modell trillat ur listan när de skulle följt med från förra årets listor till 2024. Då kan det vara en idé att titta på bilmodeller från år 2023.

Se modeller från 2023

Vanliga frågor om Lexus

Hur många modeller tillverkar Lexus?

Lexus tillverkar 9 olika bilmodeller, bland andra ES, LBX, LC, LM.

Säljer Lexus elbilar?

Ja, Lexus har 1 varianter som är elbilar i sitt modellprogram.

Säljer Lexus laddhybrider?

Ja, Lexus har 2 varianter som är laddhybrider i sitt modellprogram.

Vilken är den billigaste modellen från Lexus?

Den billigaste modellen från Lexus är LBX och kostar 346 600 kr i grundutförande.

Vilken är den dyraste modellen från Lexus?

Den dyraste modellen från Lexus är LM 350h och kostar 1 425 000 kr i grundutförande.

ANNONS - för fria förmånberäkningar

Om informationen som visas

Förmånsvärde.se reserverar sig för eventuella fel i uträkning av förmånsvärde, skatteavdrag, löneuppgifter eller priser på omnämnda fordon. Medan vi oftast har rätt kan det också hända att vi har fel, och därför bör du vända dig till återförsäljare och Skatteverket för att säkerställa förmånsvärden, skatt och nybilspriser innan informationen på förmånsvärde.se används som beslutsunderlag.

Notera att du alltid bör kontrollera att fordonsskatt och extrautrustning är korrekt angiven innan du tar ut ett riktigt förmånsvärde.

Har du hittat något som är fel på sidan? Vi vill hemskt gärna veta detta, och det skulle vara en stor hjälp för oss om du skickar ett mail till info@förmånsvärde.se och beskriver felet för oss.