Land Rover modeller

Land Rover

Förmånsvärde alla Land Rover modeller 2024

Förmånsvärde alla Land Rover modeller 2024

Här hittar du förmånsvärde på 3 modeller från Land Rover år 2024. Du kan navigera vidare till ett flertal varianter av varje modell, och se deras nypris och beräknade förmånsvärde.

ANNONS - förmånsvärde.se är kostnadsfritt
ANNONS - förmånsvärde.se är kostnadsfritt

Välj bilmodell för att visa beräknat förmånsvärde och nybilspris.

Land Rover har modeller med nypris från 700 900 kr till 3 075 900 kr. Bilmodellerna finns oftast i flera olika varianter med olika utrustning eller paket. För varje modell ser du ett prisspann som anger modellens nybilspis. Klicka på den utvalda Land Rover modellen för att visa mer detaljer och beräknat förmånsvärde.

[+]
Land Rover Defender Elhybrid Laddhybrid Bensin
61 varianter i prisintervallet
841 900 kr - 1 739 900 kr
[+]
Land Rover Discovery Elhybrid Laddhybrid
15 varianter i prisintervallet
720 900 kr - 1 157 900 kr
[+]
Land Rover Range Rover Elhybrid Laddhybrid Bensin
51 varianter i prisintervallet
700 900 kr - 3 075 900 kr

Saknar du en bilmodell?

Ibland tar det tid innan information om alla bilmodeller kommer in från biltillverkarna till Skatteverket, och det kan till och med vara så att en modell trillat ur listan när de skulle följt med från förra årets listor till 2024. Då kan det vara en idé att titta på bilmodeller från år 2023.

Se modeller från 2023

Vanliga frågor om Land Rover

Hur många modeller tillverkar Land Rover?

Land Rover tillverkar 3 olika bilmodeller, d.v.s. Defender, Discovery, Range Rover.

Säljer Land Rover elbilar?

Nej, Land Rover har inga elbilar i sitt modellprogram som vi känner till.

Säljer Land Rover laddhybrider?

Ja, Land Rover har 24 varianter som är laddhybrider i sitt modellprogram.

Vilken är den billigaste modellen från Land Rover?

Den billigaste modellen från Land Rover är Range Rover Evoque 2.0 Litre T/C Petrol MHEV AWD 5 Door Auto 200PS Dynamic SE och kostar 700 900 kr i grundutförande.

Vilken är den dyraste modellen från Land Rover?

Den dyraste modellen från Land Rover är Range Rover 5 dr SUV LWB 4.4 V8 615 PS AWD Auto SV och kostar 3 075 900 kr i grundutförande.

ANNONS - förmånsvärde.se är kostnadsfritt

Om informationen som visas

Förmånsvärde.se reserverar sig för eventuella fel i uträkning av förmånsvärde, skatteavdrag, löneuppgifter eller priser på omnämnda fordon. Medan vi oftast har rätt kan det också hända att vi har fel, och därför bör du vända dig till återförsäljare och Skatteverket för att säkerställa förmånsvärden, skatt och nybilspriser innan informationen på förmånsvärde.se används som beslutsunderlag.

Notera att du alltid bör kontrollera att fordonsskatt och extrautrustning är korrekt angiven innan du tar ut ett riktigt förmånsvärde.

Har du hittat något som är fel på sidan? Vi vill hemskt gärna veta detta, och det skulle vara en stor hjälp för oss om du skickar ett mail till info@förmånsvärde.se och beskriver felet för oss.