KIA modeller

KIA

Förmånsvärde alla KIA modeller 2022

Förmånsvärde alla KIA modeller 2022

Här hittar du förmånsvärde på 13 modeller från KIA år 2022. Du kan navigera vidare till ett flertal varianter av varje modell, och se deras nypris och beräknade förmånsvärde.

ANNONS - förmånsvärde.se är kostnadsfritt
ANNONS - förmånsvärde.se är kostnadsfritt

Välj bilmodell för att visa beräknat förmånsvärde och nybilspris.

KIA har modeller med nypris från 135 900 kr till 749 600 kr. Bilmodellerna finns oftast i flera olika varianter med olika utrustning eller paket. För varje modell ser du ett prisspann som anger modellens nybilspis. Klicka på den utvalda KIA modellen för att visa mer detaljer och beräknat förmånsvärde.

Saknar du en bilmodell?

Ibland tar det tid innan information om alla bilmodeller kommer in från biltillverkarna till Skatteverket, och det kan till och med vara så att en modell trillat ur listan när de skulle följt med från förra årets listor till 2022. Då kan det vara en idé att titta på bilmodeller från år 2021.

Se modeller från 2021

Vanliga frågor om KIA

Hur många modeller tillverkar KIA?

KIA tillverkar 13 olika bilmodeller, bland andra Ceed, e-Niro, e-Soul, EV6.

Säljer KIA elbilar?

Ja, KIA har 12 varianter som är elbilar i sitt modellprogram.

Säljer KIA laddhybrider?

Ja, KIA har 18 varianter som är laddhybrider i sitt modellprogram.

Vilken är den billigaste modellen från KIA?

Den billigaste modellen från KIA är Picanto 1.0 DPI 67hk Advance och kostar 135 900 kr i grundutförande.

Vilken är den dyraste modellen från KIA?

Den dyraste modellen från KIA är EV6 AWD GT och kostar 749 600 kr i grundutförande.

ANNONS - för fria förmånberäkningar

Om informationen som visas

Förmånsvärde.se reserverar sig för eventuella fel i uträkning av förmånsvärde, skatteavdrag, löneuppgifter eller priser på omnämnda fordon. Medan vi oftast har rätt kan det också hända att vi har fel, och därför bör du vända dig till återförsäljare och Skatteverket för att säkerställa förmånsvärden, skatt och nybilspriser innan informationen på förmånsvärde.se används som beslutsunderlag.

Notera att du alltid bör kontrollera att fordonsskatt och extrautrustning är korrekt angiven innan du tar ut ett riktigt förmånsvärde.

Har du hittat något som är fel på sidan? Vi vill hemskt gärna veta detta, och det skulle vara en stor hjälp för oss om du skickar ett mail till info@förmånsvärde.se och beskriver felet för oss.