Jaguar modeller

Jaguar

Förmånsvärde alla Jaguar modeller 2024

Förmånsvärde alla Jaguar modeller 2024

Här hittar du förmånsvärde på 3 modeller från Jaguar år 2024. Du kan navigera vidare till ett flertal varianter av varje modell, och se deras nypris och beräknade förmånsvärde.

ANNONS - förmånsvärde.se är kostnadsfritt
ANNONS - för fria förmånberäkningar

Välj bilmodell för att visa beräknat förmånsvärde och nybilspris.

Jaguar har modeller med nypris från 853 900 kr till 1 746 900 kr. Bilmodellerna finns oftast i flera olika varianter med olika utrustning eller paket. För varje modell ser du ett prisspann som anger modellens nybilspis. Klicka på den utvalda Jaguar modellen för att visa mer detaljer och beräknat förmånsvärde.

Saknar du en bilmodell?

Ibland tar det tid innan information om alla bilmodeller kommer in från biltillverkarna till Skatteverket, och det kan till och med vara så att en modell trillat ur listan när de skulle följt med från förra årets listor till 2024. Då kan det vara en idé att titta på bilmodeller från år 2023.

Se modeller från 2023

Vanliga frågor om Jaguar

Hur många modeller tillverkar Jaguar?

Jaguar tillverkar 3 olika bilmodeller, d.v.s. F-Pace, F-Type, I-Pace.

Säljer Jaguar elbilar?

Ja, Jaguar har 2 varianter som är elbilar i sitt modellprogram.

Säljer Jaguar laddhybrider?

Ja, Jaguar har 2 varianter som är laddhybrider i sitt modellprogram.

Vilken är den billigaste modellen från Jaguar?

Den billigaste modellen från Jaguar är F-Pace 2.0D I4 204 PS AWD Auto R-Dynamic SE och kostar 853 900 kr i grundutförande.

Vilken är den dyraste modellen från Jaguar?

Den dyraste modellen från Jaguar är F-Type Convertible SWB 5.0 V8 S/C 575 PS AWD Auto R75 och kostar 1 746 900 kr i grundutförande.

ANNONS - för fria förmånberäkningar

Om informationen som visas

Förmånsvärde.se reserverar sig för eventuella fel i uträkning av förmånsvärde, skatteavdrag, löneuppgifter eller priser på omnämnda fordon. Medan vi oftast har rätt kan det också hända att vi har fel, och därför bör du vända dig till återförsäljare och Skatteverket för att säkerställa förmånsvärden, skatt och nybilspriser innan informationen på förmånsvärde.se används som beslutsunderlag.

Notera att du alltid bör kontrollera att fordonsskatt och extrautrustning är korrekt angiven innan du tar ut ett riktigt förmånsvärde.

Har du hittat något som är fel på sidan? Vi vill hemskt gärna veta detta, och det skulle vara en stor hjälp för oss om du skickar ett mail till info@förmånsvärde.se och beskriver felet för oss.