Isuzu modeller

Isuzu

Förmånsvärde alla Isuzu modeller 2023

Förmånsvärde alla Isuzu modeller 2023

Här hittar du förmånsvärde på 1 modeller från Isuzu år 2023. Du kan navigera vidare till ett flertal varianter av varje modell, och se deras nypris och beräknade förmånsvärde.

ANNONS - för fria förmånberäkningar
ANNONS - för fria förmånberäkningar

Välj bilmodell för att visa beräknat förmånsvärde och nybilspris.

Isuzu har modeller med nypris från 318 600 kr till 749 800 kr. Bilmodellerna finns oftast i flera olika varianter med olika utrustning eller paket. För varje modell ser du ett prisspann som anger modellens nybilspis. Klicka på den utvalda Isuzu modellen för att visa mer detaljer och beräknat förmånsvärde.

Saknar du en bilmodell?

Ibland tar det tid innan information om alla bilmodeller kommer in från biltillverkarna till Skatteverket, och det kan till och med vara så att en modell trillat ur listan när de skulle följt med från förra årets listor till 2023. Då kan det vara en idé att titta på bilmodeller från år 2022.

Se modeller från 2022

Vanliga frågor om Isuzu

Hur många modeller tillverkar Isuzu?

Isuzu tillverkar 1 olika bilmodeller, d.v.s. D-Max.

Säljer Isuzu elbilar?

Nej, Isuzu har inga elbilar i sitt modellprogram som vi känner till.

Säljer Isuzu laddhybrider?

Nej, Isuzu har inga laddhybrider i sitt modellprogram som vi känner till.

Vilken är den billigaste modellen från Isuzu?

Den billigaste modellen från Isuzu är D-Max Single Cab XRS och kostar 318 600 kr i grundutförande.

Vilken är den dyraste modellen från Isuzu?

Den dyraste modellen från Isuzu är D-Max Double Cab AT35 och kostar 749 800 kr i grundutförande.

ANNONS - för fria förmånberäkningar

Om informationen som visas

Förmånsvärde.se reserverar sig för eventuella fel i uträkning av förmånsvärde, skatteavdrag, löneuppgifter eller priser på omnämnda fordon. Medan vi oftast har rätt kan det också hända att vi har fel, och därför bör du vända dig till återförsäljare och Skatteverket för att säkerställa förmånsvärden, skatt och nybilspriser innan informationen på förmånsvärde.se används som beslutsunderlag.

Notera att du alltid bör kontrollera att fordonsskatt och extrautrustning är korrekt angiven innan du tar ut ett riktigt förmånsvärde.

Har du hittat något som är fel på sidan? Vi vill hemskt gärna veta detta, och det skulle vara en stor hjälp för oss om du skickar ett mail till info@förmånsvärde.se och beskriver felet för oss.