Ford modeller

Ford

Förmånsvärde alla Ford modeller 2023

Förmånsvärde alla Ford modeller 2023

Här hittar du förmånsvärde på 12 modeller från Ford år 2023. Du kan navigera vidare till ett flertal varianter av varje modell, och se deras nypris och beräknade förmånsvärde.

ANNONS - för fria förmånberäkningar
ANNONS - håller förmånsvärde.se gratis att använda

Välj bilmodell för att visa beräknat förmånsvärde och nybilspris.

Ford har modeller med nypris från 293 900 kr till 1 712 000 kr. Bilmodellerna finns oftast i flera olika varianter med olika utrustning eller paket. För varje modell ser du ett prisspann som anger modellens nybilspis. Klicka på den utvalda Ford modellen för att visa mer detaljer och beräknat förmånsvärde.

[+]
Ford Focus Alkohol Elhybrid Bensin
14 varianter i prisintervallet
322 900 kr - 471 100 kr
[+]
Ford Transit Alkohol Diesel Elhybrid
51 varianter i prisintervallet
327 800 kr - 723 900 kr

Saknar du en bilmodell?

Ibland tar det tid innan information om alla bilmodeller kommer in från biltillverkarna till Skatteverket, och det kan till och med vara så att en modell trillat ur listan när de skulle följt med från förra årets listor till 2023. Då kan det vara en idé att titta på bilmodeller från år 2022.

Se modeller från 2022

Vanliga frågor om Ford

Hur många modeller tillverkar Ford?

Ford tillverkar 12 olika bilmodeller, bland andra Bronco, Custom, E-Transit, Explorer.

Säljer Ford elbilar?

Ja, Ford har 11 varianter som är elbilar i sitt modellprogram.

Säljer Ford laddhybrider?

Ja, Ford har 7 varianter som är laddhybrider i sitt modellprogram.

Vilken är den billigaste modellen från Ford?

Den billigaste modellen från Ford är Puma Trend 1.0T 95hk och kostar 293 900 kr i grundutförande.

Vilken är den dyraste modellen från Ford?

Den dyraste modellen från Ford är F-150 LIMITED SuperCrew 3.5L V6 FHEV 436 HP 4x4 Launch Edition och kostar 1 712 000 kr i grundutförande.

ANNONS - för fria förmånberäkningar

Om informationen som visas

Förmånsvärde.se reserverar sig för eventuella fel i uträkning av förmånsvärde, skatteavdrag, löneuppgifter eller priser på omnämnda fordon. Medan vi oftast har rätt kan det också hända att vi har fel, och därför bör du vända dig till återförsäljare och Skatteverket för att säkerställa förmånsvärden, skatt och nybilspriser innan informationen på förmånsvärde.se används som beslutsunderlag.

Notera att du alltid bör kontrollera att fordonsskatt och extrautrustning är korrekt angiven innan du tar ut ett riktigt förmånsvärde.

Har du hittat något som är fel på sidan? Vi vill hemskt gärna veta detta, och det skulle vara en stor hjälp för oss om du skickar ett mail till info@förmånsvärde.se och beskriver felet för oss.