BMW modeller

BMW

Förmånsvärde alla BMW modeller 2024

Förmånsvärde alla BMW modeller 2024

Här hittar du förmånsvärde på 42 modeller från BMW år 2024. Du kan navigera vidare till ett flertal varianter av varje modell, och se deras nypris och beräknade förmånsvärde.

BMWs mest sålda modeller är 3-serie och 5-serie när det gäller familje- och tjänstebil. Märket har en rad miljöfordon med både ebilar som iX3, i4 och iX, och populära SUV med exempelvis X3, X5 och X7. Förmånsvärdena täcker ett brett område mellan 4 000 kr och drygt 20 000 kr/mån.

ANNONS - håller förmånsvärde.se gratis att använda
ANNONS - för fria förmånberäkningar

Välj bilmodell för att visa beräknat förmånsvärde och nybilspris.

BMW har modeller med nypris från 330 200 kr till 2 147 200 kr. Bilmodellerna finns oftast i flera olika varianter med olika utrustning eller paket. För varje modell ser du ett prisspann som anger modellens nybilspis. Klicka på den utvalda BMW modellen för att visa mer detaljer och beräknat förmånsvärde.

Saknar du en bilmodell?

Ibland tar det tid innan information om alla bilmodeller kommer in från biltillverkarna till Skatteverket, och det kan till och med vara så att en modell trillat ur listan när de skulle följt med från förra årets listor till 2024. Då kan det vara en idé att titta på bilmodeller från år 2023.

Se modeller från 2023

Vanliga frågor om BMW

Hur många modeller tillverkar BMW?

BMW tillverkar 42 olika bilmodeller, bland andra 118i, 120d, 225e, 230e.

Säljer BMW elbilar?

Ja, BMW har 29 varianter som är elbilar i sitt modellprogram.

Säljer BMW laddhybrider?

Ja, BMW har 30 varianter som är laddhybrider i sitt modellprogram.

Vilken är den billigaste modellen från BMW?

Den billigaste modellen från BMW är 118i och kostar 330 200 kr i grundutförande.

Vilken är den dyraste modellen från BMW?

Den dyraste modellen från BMW är XM Label och kostar 2 147 200 kr i grundutförande.

ANNONS - förmånsvärde.se är kostnadsfritt

Om informationen som visas

Förmånsvärde.se reserverar sig för eventuella fel i uträkning av förmånsvärde, skatteavdrag, löneuppgifter eller priser på omnämnda fordon. Medan vi oftast har rätt kan det också hända att vi har fel, och därför bör du vända dig till återförsäljare och Skatteverket för att säkerställa förmånsvärden, skatt och nybilspriser innan informationen på förmånsvärde.se används som beslutsunderlag.

Notera att du alltid bör kontrollera att fordonsskatt och extrautrustning är korrekt angiven innan du tar ut ett riktigt förmånsvärde.

Har du hittat något som är fel på sidan? Vi vill hemskt gärna veta detta, och det skulle vara en stor hjälp för oss om du skickar ett mail till info@förmånsvärde.se och beskriver felet för oss.