Alfa Romeo modeller

Alfa Romeo

Förmånsvärde alla Alfa Romeo modeller 2022

Förmånsvärde alla Alfa Romeo modeller 2022

Här hittar du förmånsvärde på 2 modeller från Alfa Romeo år 2022. Du kan navigera vidare till ett flertal varianter av varje modell, och se deras nypris och beräknade förmånsvärde.

ANNONS - för fria förmånberäkningar
ANNONS - förmånsvärde.se är kostnadsfritt

Välj bilmodell för att visa beräknat förmånsvärde och nybilspris.

Alfa Romeo har modeller med nypris från 494 000 kr till 1 190 000 kr. Bilmodellerna finns oftast i flera olika varianter med olika utrustning eller paket. För varje modell ser du ett prisspann som anger modellens nybilspis. Klicka på den utvalda Alfa Romeo modellen för att visa mer detaljer och beräknat förmånsvärde.

Saknar du en bilmodell?

Ibland tar det tid innan information om alla bilmodeller kommer in från biltillverkarna till Skatteverket, och det kan till och med vara så att en modell trillat ur listan när de skulle följt med från förra årets listor till 2022. Då kan det vara en idé att titta på bilmodeller från år 2021.

Se modeller från 2021

Vanliga frågor om Alfa Romeo

Hur många modeller tillverkar Alfa Romeo?

Alfa Romeo tillverkar 2 olika bilmodeller, d.v.s. GIULIA, STELVIO.

Säljer Alfa Romeo elbilar?

Nej, Alfa Romeo har inga elbilar i sitt modellprogram som vi känner till.

Säljer Alfa Romeo laddhybrider?

Nej, Alfa Romeo har inga laddhybrider i sitt modellprogram som vi känner till.

Vilken är den billigaste modellen från Alfa Romeo?

Den billigaste modellen från Alfa Romeo är GIULIA SPRINT 2.0 TURBO 200HK AT8 RWD och kostar 494 000 kr i grundutförande.

Vilken är den dyraste modellen från Alfa Romeo?

Den dyraste modellen från Alfa Romeo är STELVIO QUADRIFOGLIO COMPETIZIONE 2.9 V6 BI-TURBO 510HK AT8 AWD och kostar 1 190 000 kr i grundutförande.

ANNONS - för fria förmånberäkningar

Om informationen som visas

Förmånsvärde.se reserverar sig för eventuella fel i uträkning av förmånsvärde, skatteavdrag, löneuppgifter eller priser på omnämnda fordon. Medan vi oftast har rätt kan det också hända att vi har fel, och därför bör du vända dig till återförsäljare och Skatteverket för att säkerställa förmånsvärden, skatt och nybilspriser innan informationen på förmånsvärde.se används som beslutsunderlag.

Notera att du alltid bör kontrollera att fordonsskatt och extrautrustning är korrekt angiven innan du tar ut ett riktigt förmånsvärde.

Har du hittat något som är fel på sidan? Vi vill hemskt gärna veta detta, och det skulle vara en stor hjälp för oss om du skickar ett mail till info@förmånsvärde.se och beskriver felet för oss.